søndag 25. juli 2010

I dag starter endelig sesong 4 av MAD MEN!!!!!!

I dag sendes 1 episode av Mad Mens seson 4! Hipp Hurra for en av verdenshistoriens beste tv-serier! For dem som ikke har oppdaget denne vidunderlige serien så ta en titt her:
Oppsummering av seson 1 og 2:


Bedre enn dette blir det vel ikke og det er bare å finne frem dressen, slipset og hatten, mikse en Brandy Alexander, tenne en Lucky Strike uten filter (Its toasted!) og nyte.

Trenger du hjelp med drinkutvalget, så anbefales denne siden.

4 kommentarer:

Sindre, Eirik & Alex sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
ketil sa...

artig, ikke verst serie, har bare sett ses 1, lovende, fristende å se den i bluray, estetikken passer til det, savner tida det var vanlig å drikke og røyke på jobb, hva har skjedd med oss?

Lektor Nordskog sa...

Den er helt fantastisk. Ja, det er en tragedie at man ikke kan ta seg en sigg og en martini på jobb, er enig i det. Vi får vel skylde på kvinnefrigjøringen som vanlig?

Ingunn sa...

Ikke gjør det. Jeg vil også gjerne ha en sigarett og en martini på jobben i blant. Kan vi ikke bare gjeninnføre det? Jeg vil også ha kjoler på damene (jeg skal skjerpe meg) og dress på herrene. Mye stiligere enn joggesko og hettegenser. Men hvor får jeg sett episodene i sesong 4? Jeg har bare en ynkelig kabelforbindelse p.t.