mandag 8. februar 2010

Lektor Nordskog krangler på biblioteket

Thorsen, Nordskog og Chawla gjør seg klare! Foto: Harald Solberg.På Sandvika videregående skole har vi en bibliotekar ved navn Ingrid Svennevig Hagen, også kjent som MetaIngrid. Hun er verdt sin vekt i gull. Hun har i tillegg en assistent ved navn Zoran Vukovic, og sammen utgjør de en svært dynamisk duo!
På biblioteket vårt blir det kjøpt inn tegneserier, dvder og annet av en svært høy kvalitet. Ikke vet jeg hva MetaIngrids budsjett er, men det er nok ikke gigantisk. Hun får gjort mirakler med de midlene hun har og hun er et oppkomme av gode ideer. Dette er en dame som skjønner at biblioteket er noe annet enn et sted for oppbevaring av papir!

Hennes siste idé er konseptet "Bråk i biblioteket" der lærere og elever skal forsøke å diskutere om ulike emner. Vi starter førstkommende torsdag klokken 11 og skal holde på til klokken 12. De to første kamphanene er undertegnede og Bjarne Thorsen, som skal diskutere "JUST WAR-Finnes det rettferdig krig?", godt moderert av Rishab Chawla. Vi skal krangle om dette emnet med god hjelp fra de fremmøtte som vi håper har mange spørsmål og innspill.

Hvis folk finner dette interessant håper vi å gjøre det til en månedlig happening og utfordre andre lærere til å diskutere for åpen åpen scene. Hvilke lærere har du lyst til å se diskutere og hvilke emner bør de ta opp? Møt opp folkens!

Flinke elever har laget facebookgruppe!
Den finner du her!

8 kommentarer:

Ingrid sa...

Hva skal jeg si Stian, jeg blir helt rørt! Tusen takk for hyggelige ord og for at dere stiller opp på mine stunt! Det er veldig gøy å ha så gode kollegaer som dere!

Lektor Nordskog sa...

Takk det samme!

ŘÌ$H sa...

Det kommer virkelig til å være bråk i biblioteket! Gled dere folkens!

Forøvrig syntes jeg at det er et utrolig bra initiativ vår bibliotekar Metaingrid, Lektor Nordskog og Lektor Thorsen tar for å skape engasjement og et bedre sosialt miljø på skolen! Tusen takk for at dere er så aktive i kampen om å fornye oss med ny kunnskap og lære oss så mye mens vi går på vgs!

Anonym sa...

Dete tror jeg blir kjempebra, gleder meg :)

Skulle gjerne sett Ketil Dokset i en intelektuell, filosofisk diskusjon med deg, Stian! :P

Lektor Nordskog sa...

Han hadde tatt rotta på meg tror jeg

Olve Hagen Wold sa...

Men hva mener du *egentlig* om temaet?

Lektor Nordskog sa...

Tja, si det...

Anonym sa...

I missed it :( hopefully next time.