tirsdag 16. februar 2010

Om å dra til helvete

I fjor oppdaget jeg at det skulle komme et spill løst basert på Inferno-delen av Dantes Guddommelige Komedie. Nå har jeg fått mitt eksemplar og har nettopp begynt å bevege med gjennom første sirkel i helvete. Det viser seg at spillet er SVÆRT LØST basert på boken, selv om overraskende mange personer fra verket dukker opp. Det sykeste er kanskje at Dante er blitt til en korsfarer og hele handlingen er flyttet fra påsken 1300 til tiden rundt det tredje korstog ca 1190.

Blodet flyter, man hugger ned tusenvis av fiender med Dødens (sic!) egen ljå, man kan sende ut hellige stråler med et kors og hver gang den forpinte Beatrice viser seg så er det med blottede bryster...Jeeez...

Så ok, dette er spekulativt, pornografisk, forrående, fordummende og overhodet ikke verdig til å sammenlignes med Dantes geniale verk. Men herregud så fantastisk moro det er!!! Terningkast SEKS!!! Slike spill gjør meg glad! Å ri gjennom helvete på en ildsprutende demon mens man dreper demoner! Nei, det er jo kanskje ikke noen guttedrøm, men jøss så artig! Xboxen går varm og lektor Nordskog er en glad gutt!

2 kommentarer:

Bendik Farstad sa...

Spillet skal testes! Hørt at det er noe av det sykeste som er lagd av moderne spill.

Gigantisk abnormal dame som føder barn med barberblader i stedet for hender ut av brystvortene sine. Dette må jo bare være fantastisk.

Lektor Nordskog sa...

Ja, dette er fryktelig moro! Jeg har tatt en pause nå, men skal spille videre i helgen. For oss som liker knappemosing så er dette spillet et must. Har forøvrig fått anbefalt Darksiders. Har du vært borti det?