onsdag 24. mars 2010

Latterliggjøring av kjønns"forskere" er gøy (selvsagt)

Nå skal det sies at svært få ting er enklere enn å gjøre narr av kjønns"forskere" men denne saken klarer det på en hysterisk morsom måte! Anbefales! Her er en smaksprøve på definisjon av begrepet "Patriarkat":

"Patriarkatet. Å boy. Husker du Sauron, fra Ringenes Herre? Han som sto hele dagen i tårnet sitt og bare tenkte onde, onde tanker? Vel, han kunne godt vært en del av patriarkatet. Patriarkatet er en verdensomspennende organisasjon som lever og ånder for én ting: å holde kvinner tilbake. Patriarkatet er grunnen til at jenter leker med dukker, og at det er så få kvinnelige Star Wars-fans. Du må imidlertid ikke gå i den fellen å tro at patriarkatet bare består av menn. På samme måte som ikke alle slavene i USA ville ha sin frihet fordi de hadde slavementalitet, er det mange kvinner som nekter å innse hvordan patriarkatet gjennomsyrer alt. Alt."

og her på "heteronormativitet".
"Heteronormativitet. Det mentale fengselet heterofile, de-normale-i-anførselstegn, forsøker å tvinge alle andre inn i. En av de store stygge ulvene. Bare overgått i ondskap av Patriarkatet."

Du finner resten her. Fornøyelig lesning og et velrettet spark til sjarlatanene på Blindern.

4 kommentarer:

Ingunn sa...

Hehe. Jeg tenkte nok at du ville like den, ja.

Lektor Nordskog sa...

Utrolig morsom!

Lektor Nordskog sa...

Husker godt tåkefyrstene fra Blindern i min studietid. Kjære vene for noen tullebukker!

Uncle T sa...

Genialt.